„În sfârșit acasă!”

ADRA România a dat startul pentru proiectul „În sfârșit acasă”, proiect ce cuprinde construcția de case pentru cele mai nevoiașe familii, asistate de ADRA în prealabil prin intermediul altor proiecte.

Este o mare bucurie să putem derula acest proiect chiar în timpuri de criză și dificultăți financiare. Suportul finanțatorilor noștri, români cu suflet mare din țară și străinătate, ce au răspuns cu generozitate la nevoia disperata a mai multor familii beneficiare ADRA care locuiesc în condiții extrem de vitrege, ne-a dat siguranța că acest proiect trebuie continuat.

declară domnul Sorin Goleanu director ADRA România.

Pentru acest an ADRA România are pregătite câteva șantiere de lucru în zonele Pașcani, Bacău și Vatra Dornei în urma cărora familiile beneficiarilor, vor intra în case noi. Situația comună a acestor familii este că sunt familii numeroase, muncitoare dar fără posibilități care trăiesc în bordeie de lut sau locuințe improvizate ( ex. Familia Ignat și-a improvizat un adăpost dintr-un vagon de tren vechi).

Pe toate șantierele munca voluntarilor va pune în evidență solidaritatea și efectele ei frumoase. Mai multe echipe de voluntari din diverse zone ale țării și din străinătate s-au înscris pe lista de muncă la „foc continuu”, acoperind mai multe perioade de lucru din această vară.

ADRA îi așteaptă toți cei care vor să le urmeze exemplul să se înscrie pe listele de voluntari, noutatea experienței și exemplificarea dăruirii timpului liber pentru ajutorarea celor mai defavorizați, fiind doar câteva elemente din pachetul de recompense pe care cu siguranță le vor primi.

Mărturiile voluntarilor de anul trecut confirmă acest lucru:

Pe lângă faptul că am cunoscut noi tineri și am câștigat prietenii pentru o viață, am experimentat ce înseamnă să schimbi viața unor oameni prin fapte simple, de iubire. Pentru noi a fost poate doar una din multe alte activități, dar pentru familia beneficiarilor a fost o minune! În mulțumirile copiilor, împletite cu lacrimile lor, am citit încă o dată că nu este mai mare împlinire pe pământul acesta decât aceea de a fi un sprijin pentru cei în nevoie! Doresc această experiență fiecăruia dintre cei care încă, nu au avut ocazia să treacă prin ea!

Diana Dogaru, Viena

Astfel de proiecte ne ajută să folosim în mod constructiv timpul, și în același timp, să împlinim porunca Mântuitorului de a ajuta pe cei „mai mici și neînsemnați” frați ai Săi. Încurajez pe oricine să se înscrie ca voluntar într-un astfel de proiect, deoarece este o experiență pe care nu o va uita. Haideți să lucrăm împreună pentru Isus și să iubim pe semenii noștri prin acțiunea noastră!

Szalos-Farkas Konrad, Tg. Mures

Îți dorești un alt fel de vacanță? Vino pe șantierele ADRA!

Schimbă o viață și vei schimba lumea!

Răspunde

Privacy Policy Settings