Comunicat de presă – Conferinţa de lansare a proiectului ” Step-by-step in business – Antreprenoriat pentru tinerii din regiunile Sud-Vest Oltenia și Bucuresti-Ilfov”

fseMarți 17 Martie 2015, Agenția Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor – ADRA România și partenerii săi: S.C. R4 Consultanță și Formare Profesională, Asociația Respiro, Centrul de Resurse pentru Educație și Formare Profesională, organizează conferinţa de lansare a proiectului ”Step-by-step in business – Antreprenoriat pentru tinerii din regiunile Sud-Vest Oltenia și Bucuresti-Ilfov” ce va avea loc între orele 10.30 -13.00 la Events Hall McMonis, Salonul Mircea Eliade, Str. Dr. Primo Nebiolo, nr. 1 Sector 1, Bucuresti.

Proiectul se desfăşoară în perioada 06.02.2015 – 05.12.2015 şi este finanţat de FONDUL SOCIAL EUROPEAN, Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară 3 – Creșterea adaptabilității lucrătorilor și a întreprinderilor, Domeniul major de intervenție 3.1. – Promovarea culturii antreprenoriale.

Step-by-step in business – Antreprenoriat pentru tinerii din regiunile Sud-Vest Oltenia și Bucuresti-Ilfov îşi propune să contribuie prin activitățile sale la promovarea culturii antreprenoriale în rândul a 400 de persoane peste 18 ani care doresc să inițieze o activitate independentă, în special persoane între 18-25 de ani, înmatriculate în sistemul de învățământ superior, prin consiliere, orientare, formare profesională, asistență pre și post înființare a 40 de firme în regiunile Sud-Vest Oltenia și Bucuresti-Ilfov și crearea a minim 80 de noi locuri de muncă.

În cadrul proiectului se desfăşoară: cursuri de dezvoltarea competențelor profesionale și abilităților antreprenoriale, servicii integrate de consiliere, orientare profesională, sprijin pentru inițierea afacerilor, formare profesională, activități de asistență și post-asistență în sprijinul inițierii afacerilor și a ocupării pe cont propriu.

Persoane de contact:

– Daniela Dorcea, Manager proiect: daniela.dorcea@r4consultanta.ro;

– Dana Calendatu- Expert Informare și Publictate: caledana@yahoo.com;

2 răspunsuri

 1. Anghel Dan spune:

  Buna ziua,
  Sunt student in Bucuresti, Politehnica,si doresc sa urmez cursurile din proiect ca apoi sa initiez o afacere proprie.
  Va rog sa-mi dati detalii pe mail sau sa fiu contactat la telefon 0730142238.
  Va multumesc anticipat,
  Cu espect,
  Anghel Dan

 2. Anghel Dan spune:

  Buna ziua,
  Sunt student in Bucuresti, Politehnica,si doresc sa urmez cursurile din proiect ca apoi sa initiez o afacere proprie.
  Va rog sa-mi dati detalii pe mail sau sa fiu contactat la telefon 0730142238.
  Va multumesc anticipat,
  Cu respect,
  Anghel Dan

Răspunde

Privacy Policy Settings