Comitetul Director

Aurel Neațu

Președinte BOARD
E-mail: office@adra.ro

”ADRA este o lucrare foarte bună: ești aproape de oameni și ești aproape de inima lor. Această lucrare bună nu trebuie decât continuată. Nu pot decât să-i felicit pe toți cei ce se alătură inițiativelor ADRA și care doresc să crească frumos spre binele semenilor.”

.

Georgel Pîrlitu

Prim – Vicepreședinte BOARD
E-mail: office@adra.ro

Există oameni pe care cerul îi folosește pentru a-și transmite binecuvântările sale. Încă de la început și, din ce în ce mai mult, ADRA a fost și este ”mâna” prin care Dumnezeu oferă binecuvântări oamenilor. Există oameni care niciodată nu ar fi înțeles bunătatea cerului fără implicarea ADRA.

.

41. Georgescu Robert aRobert Georgescu

Vicepreședinte BOARD
E-mail: office@adra.ro

”Ținta vieții Întemeietorului creștinismului a fost să-i facă pe alții fericiți. Nu există obiectiv mai măreț decât acesta. Prin excelență, ADRA este echipa în care, în modul cel mai practic, poți experimenta stilul acesta de viață.”

.

 Emil Jigău

Secretar BOARD
E-mail: office@adra.ro

ADRA este o idee binecuvântată de Dumnezeu căreia i-a venit timpul. Misiunea ADRA este punerea în practică a Cuvântului lui Dumnezeu. Singura religie ce face diferența este aceea care este pregătită să își pună în picioare cizmele de lucru și să își murdărească mâinile de noroi. ADRA este în mișcare și continuă direcția ascendentă ca oriunde merge să aducă speranță, vindecare, o nouă viață celor înfometați, străini, bolnavi și prizonieri. ADRA este evanghelia în cizme de lucru care poate să transforme lumea.

.

Robert Mandache

Membru BOARD
E-mail: office@adra.ro

”ADRA reprezintă forma relevantă de exprimare a unor convingeri și valori. Pentru că dincolo de inițiative, acțiuni și proiecte, motivațiile noastre sunt adânc înrădăcinate în crezul nostru. Și când la baza acestuia stă dragostea, nu rămâne decât descoperirea căilor de exprimare a acesteia. ADRA este definită de descoperirea și urmarea acestor căi.”

.

Tiberiu Nica

Membru BOARD
E-mail: office@adra.ro

”ADRA reprezintă o oportunitate de a schimba viața celorlalți, prin ajutorul oferit, dar în același timp schimbă și viața celui care ajută, prin faptul că se implică activ în drama oamenilor. A fi alături de cei care au nevoie, atunci când au nevoie, este un dar pe care Dumnezeu ni-l oferă tuturor și de care trebuie fiecare să profităm. Implicare și slujire sunt două principii de bază care caracterizează activitatea ADRA.”

.

George Sbîrnea

Membru BOARD
E-mail: office@adra.ro

ADRA aduce raze de soare, speranță și liniște în sufletele multor copii, tineri sau vârstnici care se confruntă cu situații ce par imposibil de rezolvat. Consider că proiectele și intervențiile ADRA reprezintă răspunsul lui Dumnezeu la dorințele exprimate și neexprimate ale celor în nevoie.

.

Gabriel Ban

Membru BOARD
E-mail: office@adra.ro

”Religia adevărată este religia practică. ADRA reușește să împlinească acest deziderat, spre beneficiul atâtor categorii defavorizate. Lumea devine astfel un loc mai uman, mai prietenos, mai plin de speranță, iar perspectiva unui nou început cu Dumnezeu mai credibilă!”

.

Ștefan Tomoiagă

Membru BOARD
E-mail: office@adra.ro

”Nu este niciodată prea târziu să o iei de la capăt, dar întotdeauna este prea devreme ca să te oprești din drum. Sunt oameni care înțeleg că se îmbogățesc doar atunci când dăruiesc. Căutați oamenii aceștia și îi veți găsi implicați în proiectele ADRA!”

.

mihai maurMihai Maur

Membru BOARD
E-mail: office@adra.ro

”ADRA este un instrument special al binecuvântării, un instrument al milei, al bunătății și al iubirii. Din toată inima cred că echipa ADRA este mâna întinsă a lui Dumnezeu peste lume și, atâta timp cât va rămâne așa, continuă să fie binecuvântată.”

.

Ioan – Gelu Poenariu

Membru BOARD
E-mail: office@adra.ro

”Să fie alături de oameni în cele mai întunecate momente ale existentei lor, să transmită speranță și sens atunci când realitatea șoptește că speranța e deșartă, că sensul nu există! Așa înțeleg eu misiunea ADRA!”

.

Dorin – Laurențiu Albu

Membru BOARD
E-mail: office@adra.ro

”Dincolo de a fi o instituție, ADRA reprezintă pentru cei implicați aici, un mod de viață. Indiferent dacă sunt tineri sau cu experientă, cu reușite notabile sau anonimi, fiecare voluntar simte că face parte dintr-o familie; o familie a celor ce vor să-L urmeze pe Isus în slujirea semenilor.”

.

Violeta Pițurlea

Membru BOARD
E-mail: office@adra.ro

”ADRA este, în multe locuri din România şi nu numai, diferența dintre o viață întunecată, cu lipsuri şi una plină de speranță; iar uneori, ADRA reprezintă chiar diferența dintre viață şi moarte.”

.

Adrian Dragomir

Membru BOARD
E-mail: office@adra.ro

”ADRA este o instituție binecuvântată. Aici, pe lângă faptul că se muncește foarte mult, se dorește să se ducă la final proiectele asumate și începute mai de mult și să se înceapă altele noi în așa fel încât din ce în ce mai mulți oameni să fie fericiți. Singura cale de a găsi fericirea este să îi ajuți pe cei din jurul tău.”

Privacy Policy Settings